Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Boekenactie: Klein geluk voor de mantelzorger

De heldere, liefdevolle aanwijzingen in Klein geluk voor de mantelzorger van Maria Grijpma en Inge Jager helpen (overbelaste) mantelzorgers om stap voor stap klein geluk terug in hun leven te brengen.

In de vorm van recepten die telkens beginnen met een herkenbare situatie of behoefte (je bent moe, je hebt behoefte aan steun, je wilt rust) geven Maria en Inge inspiratie, steun, troost, praktische suggesties, (h)erkenning, ervaringsverhalen en verwijzingen naar inspirerende boeken en websites. De heldere en liefdevolle aanwijzingen van Maria en Inge helpen (overbelaste) mantelzorgers om stap voor stap klein geluk terug in hun leven te brengen. Zo kun je helemaal op jouw manier een veerkrachtige mantelzorger zijn, met alle steun en hulp die jij nodig hebt.

Weggeef-actie

Mantelzorg Moerdijk geeft 3 maal het boek ” Klein geluk voor de mantelzorger” weg. Wilt u kans maken op het boek? Ga dan naar onze website www.mantelzorgmoerdijk.nl. U kunt de boekenactie vinden bij de agenda. U kunt zich aanmelden tot en met 20 juli 2024.

Onder de inzendingen zal geloot worden. De namen van de gelukkigen zullen in de volgende nieuwsbrief vermeld worden. Zij zullen het boek per post thuis ontvangen.

Aanmelden voor Boekenactie: Klein geluk voor de mantelzorger

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ga naar de inhoud