Search
Close this search box.
Boekenactie: "Mijn gehandicapte broer en ik" door Camiel Derkx

Na het succes van het eerste stripboek neemt Camiel Derkx de lezer weer mee in de bijzondere band met zijn broer. Een must-read voor mensen in de zorg, maar vooral voor iedereen met gevoel voor humor.

In het tweede stripboek van Mijn Gehandicapte Broer & Ik neemt Camiel de lezer weer mee in het leven met zijn broer Jordy. In 2015 begon Camiel tijdens het afstuderen op de kunstacademie met het maken van strips over de bijzondere band met Jordy. De grappige gesprekken tussen de twee broers resulteerden in een eerste stripboek als afstudeerproject. Door het succes op de Facebook-pagina van Mijn Gehandicapte Broer & Ik werd een groot publiek bereikt in Nederland en België. Jordy woont en werkt nog steeds op de zorgboerderij in Oploo en Camiel woont en werkt als zelfstandig ontwerper nog altijd in ’s-Hertogenbosch. Nog steeds bellen ze elke avond over wat ze die dag hebben gedaan, wat ze hebben gegeten en over andere koetjes en kalfjes.

Weggeef-actie

Speciaal voor de jonge mantelzorgers geeft Mantelzorg Moerdijk 3 maal een pakket met beide stripboeken ” Mijn gehandicapte broer en ik” weg. Wil je kans maken op het pakket? Laat dan hier je gegevens achter. Aanmelden kan tot en met 23 juni 2024.

Onder de inzendingen zal geloot worden. De namen van de gelukkigen zullen in de volgende nieuwsbrief vermeld worden. Zij zullen het boek per post thuis ontvangen.

Aanmelden voor Boekenactie: “Mijn gehandicapte broer en ik” door Camiel Derkx

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ga naar de inhoud