Search
Close this search box.
Boekenactie: "Veerkracht" door Pauline Joosten

Deze maand is de boekentip ‘Veerkracht’  geschreven door Pauline Joosten. Inderdaad, onze wethouder. Het verhaal dat ze hier deelt is van enige jaren geleden, maar zal voor velen van jullie herkenbaar en inspirerend zijn.

Waar gaat het over?
Met Veerkracht beschrijft Pauline Joosten openhartig over de gevolgen van het ongeval van haar man en de enorme impact daarvan op haar gezin. Hoe het is om jaren in (financiële) onzekerheid te leven. Maar geen drama zonder humor; het gezin bleek veerkrachtig en hoe haar kinderen haar op de been hielden -en soms vlekken in haar nek bezorgden- blijkt uit dit boek. Juist wanneer de situatie uitzichtloos lijkt te worden en Pauline zich bedenkt hoe veerkrachtig ze nog kan zijn, komt haar vader – voor wie ze intensief zorgt – te overlijden. Hoe houdt ze dit vol?

Weggeef-actie

Mantelzorg Moerdijk geeft 3 maal het boek ” Veerkracht” weg. Wilt u kans maken op het boek? Ga dan naar onze website www.mantelzorgmoerdijk.nl. U kunt de boekenactie vinden bij de agenda. U kunt zich aanmelden tot en met 24 mei 2024.

Onder de inzendingen zal geloot worden. De namen van de gelukkigen zullen in de volgende nieuwsbrief vermeld worden. Zij zullen het boek per post thuis ontvangen.

Aanmelden voor Boekenactie: “Veerkracht” door Pauline Joosten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ga naar de inhoud