Gezondheidsmarkt in Fijnaart 7 oktober
Locatie: De Parel
Datum: 7 oktober 2023
Vanaf: 10:00
tot: 15:00

Op zaterdag 7 oktober 2023 organiseert de Kruisvereniging Fijnaart en Heijningen een gezondheidsmarkt in De Parel in Fijnaart. De entree van de markt is gratis.
U kunt op de markt terecht voor informatie over onder meer zorginstellingen en thuiszorg, WMO, de wijkzuster, zorgwinkels, borstprotheses, acupunctuur, lifestyle, zwangerschapsvoorlichting, kraamzorg, babymassage, alternatieve geneeswijzen, diëten, uitvaartbegeleiding en nog veel meer. Op de gezondheidsmarkt kunt u ook uw gezondheid laten testen. Bij verschillende kramen kunt u met een scorekaart terecht voor metingen zoals bloeddruk, bloedglucose, reactievermogen, lenigheid en handknijpkracht, zuurstofmeting. U kunt kennis maken met reiki en u kunt het rijden met scootmobielen uitproberen.

Van Mantelzorg Moerdijk zullen we ook aanwezig zijn op de markt. U kunt ons vinden in de kraam bij Surplus. Daar laten we graag zien wat we doen bij Surplus op welzijnsgebied. Het geeft ons ook de gelegenheid om u als mantelzorger te waarderen en informeren.

Op deze dag delen wij daarom aan mantelzorgers ‘Het dagboek van een mantelzorger’ uit. Dit boek helpt u om overzicht en structuur te houden in de zorg die je verleent als mantelzorger. Naast handige invulpagina’s vindt je in dit boek praktische informatie om je op weg te helpen.

Wilt u die dag bij de kraam van Surplus ‘Het dagboek van een mantelzorger’ komen ophalen? Meldt je dan nu aan via www.mantelzorgmoerdijk.nl. We hebben maximaal 100 boeken die we kunnen verstrekken. Zonder aanmelding kunnen we u het dagboek niet verstrekken. Een week van te voren krijgt u per mail bevestiging of u de gelukkige bent om dit mooie dagboek te mogen ophalen.

Aanmelden voor Gezondheidsmarkt in Fijnaart 7 oktober

Aanmelden is niet nodig.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Naar de inhoud springen