Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Lotgenotengroep Rouw en Verlies, 9 augustus
Locatie: de Serena, Zevenbergen
Datum: 9 augustus 2024
Vanaf: 13:30
tot: 15:30

Mantelzorg Moerdijk

De lotgenotengroep Rouw en Verlies is als een warme deken voor iedereen die een naaste heeft verloren. U kunt er terecht voor een luisterend oor, vindt er compassie en u kunt er uw vragen stellen bij mensen die precies begrijpen wat u doormaakt.

Ze komen iedere 2e vrijdag van de maand bijeen van 13.30 uur tot 15.30 uur in Serena, Zevenbergen. Initiatiefnemer Henk Oosterling en Mantelzorgcoach Corina Hendriks hebben voor het komende jaar een mooi programma samengesteld. Tijdens iedere bijeenkomst staat een relevant thema centraal. Rondom dit thema zal informatie worden gedeeld (eventueel door een genodigde spreker). Daarna zal er gelegenheid zijn om met elkaar over dit thema in gesprek te gaan, ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. De volgende data kunt u vast in uw agenda zetten.

9 augustus 2024 : Herinnneren

13 september 2024 : De notaris

11 oktober 2024 : Gezellig thuis

8 november 2024 : De donkere dagen. Hoe kom je ze door?

13 december 2024 : Muziek

 

 Vragen? 

De bijeenkomsten zijn kosteloos te bezoeken. Het is fijn als je je vooraf aanmeld, maar het hoeft niet. Hiervoor en voor meer informatie kunt u bellen naar Henk Oosterling 06-44240912 of mailen naar mantelzorg.moerdijk@surplus.nl

Aanmelden voor Lotgenotengroep Rouw en Verlies, 9 augustus

Onze excuses, maar het maximum aantal inschrijvingen voor deze activiteit is bereikt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ga naar de inhoud