Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Diensten mantelzorg Moerdijk

Surplus biedt verschillende vormen van mantelzorgondersteuning aan. Naast coaching, informatie en advies kunnen mantelzorgers bijvoorbeeld deelnemen aan diverse workshops, cursussen en andere activiteiten. Ook zijn er vrijwillige buddy’s die kunnen ondersteunen. Mantelzorgers die op de hoogte willen blijven van het nieuws, activiteiten in de omgeving en het aanbod van Surplus kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief via mantelzorg.moerdijk@surplus.nl.

Alzheimer Café Moerdijk
Het Alzheimer Café in de gemeente Moerdijk is er voor mensen met een vorm van dementie en hun naasten. Een fijne ontmoetingsplek voor tips en informatie over (omgaan met) dementie. Waar antwoorden zijn op vragen, ervaringen uitgewisseld kunnen worden met lotgenoten en waar ruimte is voor sociaal contact. Eén van de deelnemers: “De kennis die ik opdeed in het Alzheimer Café zorgde ervoor dat ik sterker stond in de begeleiding en verzorging van mijn moeder. Ik ga nog steeds naar het Alzheimer Café om mijn kennis met anderen te delen.”

Planning 2023
In 2023 waren er Alzheimer Cafés  op 18 januari, 22 maart en 24 mei. Komend najaar nog op 20 september en 22 november aanstaande. Steeds van 19.00 tot 21.30 uur in De Graanbeurs in Fijnaart. Aanmelden is niet nodig. Iedereen is van harte welkom. De Alzheimer Cafés worden georganiseerd door Thebe en Surplus met ondersteuning van Alzheimer Nederland.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ga naar de inhoud